LIVE-STREAM

 

WELKOM OP ONZE LIVESTREAM PAGINA!

Vanwege de overheidsmaatregelen dat er geen samenkomsten gehouden mogen worden in verband met het Coronavirus, zullen we de komende weken iedere zondagmorgen een live-dienst uitzenden. De dienst start om 10:00 uur, maar om 09:50 uur komt de uitzending al live, en wordt het openingsbeeld met een klok actief.

We hopen dat iedereen zich op deze manier met De Brug verbonden weet.
Wees welkom, en ga -eventueel met huisgenoten- samen met ons deze dienst beleven. Ook op deze moderne manier kunnen we samen onze God eren en hem de plaats geven die Hem toekomt, ook in deze moeilijke tijd voor ons land en de hele wereld!

Dit is de link voor de livestream voor de komende zondag
(zie de datum bij deze link vermeld wordt:)
https://youtu.be/gjJirbVzrRw

Door hieronder op de afbeelding te klikken kan je de livestream van de betreffende datum bekijken.
De live-uitzending start 10 minuten voor de aanvangstijd dus als hieronder een opname vanuit het verleden getoond wordt, kan je de eerste 10 minuten gelijk doorscrollen.

De overige diensten van de afgelopen periode zijn hier te raadplegen!

Wil je deze uitzending en onze andere activiteiten financieel steunen zoals je waarschijnlijk ook al gewoon was bij het collecteren in de diensten van voorheen, doneer dan een bijdrage aan het werk voor God.

Collecte
Normaal houden we tijdens een dienst een collecte maar nu moet daar een andere weg voor gekozen worden. Wil jij ook een bijdrage doen? 
Maak dan een bedrag over via je betalingsapp in b.v. je mobiele telefoon of tablet, of via de manier die je gewoon bent met betalingen, b.v. inloggen op de website van jouw bank.

Dit zijn onze bankgegevens.
RABO: NL22RABO0376874341
t.n.v. PG de Brug